Diferència entre revisions de la pàgina «El bancal de la Marededeu»

De Biblioteca Joan Josep Cardona
Salta a: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «{{DISPLAYTITLE:el bancal de la Marededeu}} {{Petit|2002: Oral.}} Sentírem dir als nostres informadors que així es denominava en temps dels seus pares un topòni...».)
 
Línia 2: Línia 2:
 
{{Petit|2002: Oral.}}  
 
{{Petit|2002: Oral.}}  
  
Sentírem dir als nostres informadors que així es denominava en temps dels seus pares un topònim de la partida de Lleus, sense atrevir-se a donar-nos-en la ubicació exacta. Més modernament tenim constància d'un altre topònim amb aquesta denominació que els informadors situen entre Bombí i Albinyent. {{COORDENADES|III, 19-E}} Aventurem per la nostra part si devia ser una possessió gravada per algun cens o manament de bé d'ànimes, cosa prou comuna en la vella societat benissera.  
+
Sentírem dir als nostres informadors que així es denominava en temps dels seus pares un topònim de la partida de [[Lleus]], sense atrevir-se a donar-nos-en la ubicació exacta. Més modernament tenim constància d'un altre topònim amb aquesta denominació que els informadors situen entre Bombí i Albinyent. {{COORDENADES|III, 19-E}} Aventurem per la nostra part si devia ser una possessió gravada per algun cens o manament de bé d'ànimes, cosa prou comuna en la vella societat benissera.  
  
 
{{ToponimMajor|Lleus}}
 
{{ToponimMajor|Lleus}}
 
{{DEFAULTSORT:Marededeu, el bancal de la}}
 
{{DEFAULTSORT:Marededeu, el bancal de la}}
 
[[Category:Els noms de lloc de Benissa]]
 
[[Category:Els noms de lloc de Benissa]]

Revisió del 01:29, 31 maig 2018

2002: Oral.

Sentírem dir als nostres informadors que així es denominava en temps dels seus pares un topònim de la partida de Lleus, sense atrevir-se a donar-nos-en la ubicació exacta. Més modernament tenim constància d'un altre topònim amb aquesta denominació que els informadors situen entre Bombí i Albinyent. Coordenades: III, 19-E Aventurem per la nostra part si devia ser una possessió gravada per algun cens o manament de bé d'ànimes, cosa prou comuna en la vella societat benissera.

Topònim major: Lleus