‘El que es menjava a casa’ a Mèxic

Share

El llibre ‘El que es menjava a casa’ (Riurau Editors, 2010) es presentarà el dimecres 23 de març del 2011, a l’Orfeó Català de Mèxic, a les 19h. La presentació serà a càrrec de l’autor Carles Ginès. L’obra arreplega l’experiència gastronòmica de tres generacions d’una família gironina, i combina una clara exposició de receptes amb els records d’infantesa de l’autor. Les il·lustracions del llibre són de Pere Ginard, amb les quals ha obtingut diversos premis i mencions.

(TEXTO EN ESPAÑOL)

El libro ‘El que es menjava a casa’ (Riurau Editors, 2010) se presentará el miércoles 23 de marzo de 2011, en el Orfeó Català de Mèxic, a las 19h. El encargado de presentar el libro será el propio autor Carles Ginès. La obra recoge la experiencia gastronómica de tres generaciones de una familia gerundense, y combina una clara exposició de recetas con los recuerdos de infancia del autor. Las ilustraciones del libro son de Pere Ginard, con las que ha obtenido varios premios y menciones.